LADDAR

Skriv för att söka

Tags:

Det går fortfarande att anmäla sig till sommarens humanistiska konfirmationsläger!

Dela artikeln

Känner du en 14-16 åring som vill åka på ett roligt och utvecklande sommarläger? Titta hit! Humanisternas konfirmationer är ett tillfälle för din ungdom att få fundera och resonera kring livets stora frågor med ungdomar i samma ålder utan att behöva ta något religiöst ställningstagande. Vi lägger vikt vid att skapa en trygg miljö för ungdomarnas tankar och åsikter att testas och ifrågasättas. Och framförallt ha roligt under tiden!

Följande datum finns att välja mellan:

  • 14 juni – 20 juni
  • 24 juni – 30 juni
  • 29 juli – 4 augusti
Längre ner i detta mail hittar du länk till anmälan.

”Veckan tycks ha varit helt fantastisk för mitt barn. Tror att ledarna var väldigt bra på att bygga gruppkänslan på kort tid, och på att skapa trygghet. Mitt barn skapade uppenbarligen flera viktiga relationer denna vecka och har träffat dessa kompisar vid flera tillfällen efteråt.” – förälder till konfirmand

”Att få träffa nya kompisar, kul aktiviteter – och framförallt – möjlighet att tillsammans diskutera livsfrågor, moral och etik utan koppling till andra värderingar än mänskliga rättigheter som ett viktigt steg på vägen att bli vuxen. Tack!” – Sofia

”Vårt barn tyckte att lägret var jättebra! Bra ledare, bra ämnen, bra diskussioner, bra känsla, bra umgänge, bra gård och bra mat! Hen har blivit mer reflekterande, omtänksam och fått bra självkänsla.” – förälder till konfirmand

”Det här lägret hjälpte mig utvecklas och lärde mig mycket om hur olika människor tänker. Jag fick en fin gemenskap med de andra ungdomarna och hittade nya kompisar. Jag rekommenderar starkt att uppleva det här!” – konfirmand

Sugen på att skicka din ungdom på konfirmation hos oss?

Länk till anmälan för sommarens läger: https://member.myclub.se/public/forms/12928/IO09UnN5oC/

Mer praktisk information hittar du på vår hemsida: humanisterna.se/konfirmation

Vänliga hälsningar,
Malin Jiborn
Projektledare Humanistisk konfirmation


Dela artikeln
Taggar