LADDAR

Skriv för att söka

Tags:

NY BOK! Humanisternas gudlösa ABC

Dela artikeln

I förra numret av Humanisten presenterade vi Humanistens redaktör Patrik Lindenfors bok Äckel – smitta, synd, samhälle. I detta nummer är det tidningens andra redaktörs tur.

Det kommer en ny bok från Humanisterna i höst. Det är en ABC-bok för vuxna med illustrationer i sann Lennart Hellsing-anda och den har premiär på Bokmässan i Göteborg i slutet av september. Illustrationerna är förtjänstfullt utförda av Ruby Curtis-Cowen och texterna är skrivna av Humanistens redaktör Janna Aanstoot.

Boken är både en födelsedagspresent till författaren själv som fyller 50 år och drömt om att göra en barnbok, men också ett sätt att sätta Humanisterna på kartan, popularisera det humanistiska tänkandet och göra reklam för förbundet.

Texterna är på rim och täcker flertalet av de humanistiska värderingarna utifrån författarens tolkning. En sammanfattning av vilka ord som representeras i boken finns på baksidan av detta nummer av Humanisten.

Boken kan beställas genom att fylla i formuläret ni finner om ni följer denna QR-kod, samt SWISHAR Humanisterna enligt instruktioner i formuläret.

Priset är 175:- + porto (65kr).

Allt överskott går till Humanisternas verksamhet.

Janna Aanstoot


Dela artikeln
Taggar