LADDAR

Skriv för att söka

Humanistisk konfirmation

Dela artikeln

Du behöver inte vara sekulär humanist för att gå på ett humanistiskt konfirmationsläger. Ordet konfirmera betyder att bekräfta något. Det du konfirmerar, eller bekräftar, är dig själv och att du håller på att bli vuxen. Vi konfirmerar alltså inte en trosuppfattning eller medlemskap i ett trossamfund. Enligt FN:s mänskliga rättigheter har alla ungdomar rätt att bli presenterade för olika livsåskådningar och rätt att själva utforska var de står. Den humanistiska konfirmationen är ett sätt att få göra det.

LOKAL HUMANISTISK KONFIRMATION MED VECKOTRÄFFAR

Veckokurserna arrangeras av lokalavdelningarna och de består av ett antal träffar på vardagskvällar, samt en lägerhelg med avslutning. Läs mer om träffar i Göteborg och vi har också träffar i Kalmar.

 

LÄGER SOMMAREN 2024

Anmälan för 2024 är ännu inte öppen, men det går bra att anmäla intresse via denna länk. Intresseanmälan är ej bindande. Vi garanterar inte plats, men kommer skicka ut information om planerade läger och när anmälan kan registreras. I

HAR DU FRÅGOR?

Kolla in vår FAQ eller kontakta vår koordinator Malin Jiborn.
E-post: konfirmation@humanisterna.se


Dela artikeln
Taggar