LADDAR

Skriv för att söka

Tags:

VÄLKOMNA!!

Dela artikeln

Framför dig på skärmen ser du HUMANISTEN!

Vi är glada att idag kunna presentera Humanisten även som webbaserad tidning där du kan läsa våra artiklar digitalt. Vi kommer även att fortsätta med papperstidningen som många tycker är trevligt att ha i handen men på nätet har vi möjlighet att publicera artiklar löpande och mer dagsaktuellt. Dessutom har du som läsare möjlighet att dela med dig till andra av det du tycker är intressant och viktigt. GÖR DET!

Om du vill skriva för oss är du välkommen att skicka oss texter. Vi hanterar dessa redaktionellt och godkänner om artikeln är välskriven, håller en god ton och är i linje med Humanisternas intresseområden. När den publiceras bestämmer redaktörerna med hänsyn till övrig publicering.
Maila humanisten(@)humanisterna.se

Trevlig läsning,

/Ansvarig utgivare Patrik Lindenfors, redaktör Janna Aanstoot, Ordförande David Rönnegard och förbundssekreterare Ulf Gustafsson i samarbete med webbdesignern Linda Skogsfeldt


Dela artikeln
Taggar